Tip: Visvakantie Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit op je vakantie zou je niet zo snel denken aan vissen. Maar een Visvakantie Nederland met een groep is hartstikke leuk! Samen een toernooi doen wie de grootste vis van hetzelfde soort weet op te hengelen. Samen genieten van de natuur. Samen lachen of balen om het net niet binnenhalen van die misschien wel top vangst waarmee je eerste zou kunnen worden!

Kamperen met prive sanitair

Tegenwoordig is het geen probleem om op campings naast elkaar te kamperen. En een plek met prive sanitair is toch wel lekker als je even een break wilt van je lange dag met vissen! Niet een eind hoeven te lopen voor je bij het toiletgebouw bent is dan ook wat je verdiend hebt na zo’n dag. Wat is prive sanitair? In principe is het al een beetje verklapt, maar het is dus een douche, wastafel en toilet in een apart gebouw bij je kampeerplaats. Dit is steeds populairder aan het worden. Logisch, want wie wil er nou geen toilet, douche en wasbak voor hemzelf op een camping, net als thuis?

Camping met viswater

Overijssel heeft veel plekken met water. Vandaar de naam voor de privincie Overijssel, over de ijssel. De provincie heeft een aantal rivieren, een voorbeeld van een rivier is de Regge. Deze rivier heeft meer dan 20 verschillende inheemse vissoorten die je kunt vangen, het hele jaar door. Een mooie camping met viswater is Mölke. Deze camping ligt aan een kronkeling van de Regge en heeft visplekken aan het water. Naast kampeerplaatsen aan het water zijn er uiteraard ook verhuurmogelijkheden. De camping heeft 5 sterren, vele faciliteiten en een goede horeca zijn dus te verwachten bij deze camping! Voor meer informatie verwijzen we naar hun site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s