Vakantiepark Hellendoorn

Afgelopen zomer wilden we graag met de groep naar Avonturenpark Hellendoorn. Aangezien we helemaal uit het westen komen leek het ons een goed idee om te gaan overnachten in de buurt van Hellendoorn. Na kort zoeken op Vakantiepark Hellendoorn vonden we onze slaapplek. Goed te doen en een mooie luxe slaapplek. Het kon niet beter! Zoals je kunt zien op de foto hadden we al de grootste lol in de zweefmolen! Overigens zijn we ook van die gigantisch lange glijbaan gegaan, dat leek ons fantastisch maar het was een tegenvaller, we kwamen voor geen meter vooruit…

Camping Sallandse Heuvelrug

Toen we het dagje naar Hellendoorn gehad hadden gingen we weer naar huis om vervolgens een pitstop te maken bij Nationaalpark de Sallandse Heuvelrug. We wilden even genieten van wat Overijssel te bieden had aan natuur. We hebben onze ogen uitgekeken. De heide stond vol in bloei en het was zo mooi om te zien, prachtige paarse velden en heerlijke wandelroutes. Een lokale bewoner vertelde ons extra goed te zoeken naar een bepaalde vogel. De Korhoen. Nooit vangehoord, maar wat blijkt, deze dieren zijn met uitsterven bedreigd… We hebben de hele dag gezocht en besloten erna maar te blijven een Camping Sallandse Heuvelrug. Aangekomen op de camping verbleven we in een bungalow, maar we zagen iets wat we nog niet eerder hadden gezien.

Campings met prive sanitair

Blijkbaar was de camping waar we verbleven een van de vele campings met prive sanitair in Nederland. Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond. Blijkbaar heb je dan een eigen sanitaire voorziening met wastafel, douche en toilet op je kampeerveld. Super luxe eigenlijk. Ik ben totaal niet van kamperen, dus wat dat betreft is het niet voor mij weggelegd, maar ik kan mij voorstellen dat het wel even wat makkelijker is! Een heel leerzaam weekend dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s