Groepsvakanties in Nederland

groepsvakantienatuurnederland

Een leuke groepsvakantie organiseren is niet makkelijk, al helemaal niet met groepen van bijvoorbeeld 14 personen. Voor een weekendje bijvoorbeeld met familie met jonge gezinnen in Overijssel kwam ik een tof vakantiepark tegen. Het heet vakantiepark het Mölke en er wordt groepsaccommodatie in Twente geboden tot wel 20 personen!
Nu vraag je je natuurlijk af wat er allemaal te doen is in Twente. Genoeg! Ik heb hier een top 3 activiteiten die je kan ondernemen:

  1. Actieve dag in Nationale Park Sallandse Heuvelrug

Dit is geen Vondelpark zoals je misschien gewend bent in het westen als Park. Dit is een en al natuur. Een prachtige omgeving waarin je actieve activiteiten kunt ondernemen. Je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, noem maar op! Klik voor meer informatie

groepsaccommodatie-twente-SallandseHeuvelrug

      2. Bezoek aan Delden

Delden? Ja, Delden. Een klein stadje onder Hengelo. Trek je goede schoenen aan en ga erop uit in Delden. Snuif de cultuur en neem het tot je kennisarsenaal, dan kun je jezelf slim voordoen bij vrienden en kennissen! 😉 Klik voor meer informatie.

groepsaccomodatie-twente-oudekerkdelden

      3. Shoppen in Enschede!

Enschedeeeee, je weet wel. Waar die voetbalclub FC Twente zit! Naast voetbal heeft Enschede nog veel meer te bieden, aangezien het een behoorlijke stad is. Om alle Enschedese winkels te hebben gezien heb je meer dan een middag nodig, denk ik. Oke, als je meer informatie wilt hebben dan kun je hier klikken voor meer informatie.

groepsaccomodatie-twente-Enschede

Spreekt dit je nou allemaal niet echt aan? Dat kan natuurlijk, er is nog veel meer te doen! Bekijk voor meer informatie de site van Visit Twente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s